|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pan_mruk
|
|
Powrót do góry |
|
|
imprezowicz Site Admin
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 8:04 am Temat postu: teraz to już po ptakach |
|
|
mamy koniec wakacji, ale mogę potwierdzić że plaża w Świnoujściu i Międzyzdrojach wyglądała ładnie w tym roku, czysto bez glonów itd
Zobaczymy co będzie za rok |
|
Powrót do góry |
|
|
Iza
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 4:08 pm Temat postu: Ja polecam |
|
|
Polecam Dębki i Hel nie trzeba zrywać sie z rana żeby rozbić sie na plaży bo jest szeroka Polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
bart
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 4:12 pm Temat postu: |
|
|
Plaża w Dębkach jest rzeczywiście super, szczególnie w bok - w lewo, od rzeczki (Piaśnicy). jest szeroka, czysta, mniej ludzi - kawałek dalej jest plaza nudystów.
na przażach HELU (całego polwyspu) bylem wielokrotnie, czesto nieco przymusowo, bo w szczycie sezonu przez hel jedzie sie 4 godziny, wiec spalem na plazach zamiast w samochodzie:) |
|
Powrót do góry |
|
|
agnieszka***
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 8:59 am Temat postu: Re: Ja polecam |
|
|
Iza napisał: | Polecam Dębki i Hel nie trzeba zrywać sie z rana żeby rozbić sie na plaży bo jest szeroka Polecam |
O tak jeśli chodzi o Hel to mogę potwierdzić. Jeż ładna plaża i duża.
Oprócz tego warto poechać do Władysławowa, tam też jest bardzo ładna plaża! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|